última hora al nostre twitter

dimecres, 8 d’agost del 2012

Onada de calor de dijous 8 a diumenge 12 agost



Una vegada més, en aquest estiu del 2012,  la calor serà notícia a casa nostra. Dijous ens arribarà una nova massa d'aire calent procedent del desert del Sàhara. Aquesta vegada es quedarà amb nosaltres més temps les darreres. No parlarem d'un "pic de calor puntual", sinó d'una onada de calor amb majúscules, a causa de la seva persistència, i pel fet que implicarà que s'assoleixin temperatures màximes no habituals en molts indrets del país. Caldrà dur a terme les recomanacions habituals en aquests casos: evitar fer activitats físiques moderades a les hores de màxima insolació, beure molta aigua, protegir-se del sol, etc.

Els dies més tòrrids seran divendres i dissabte. A la ciutat de Lleida se superaran els 39 o 40ºC, i a la Seu d'Urgell, o a Andorra la Vella,  es fregaran esl 35ºC.

Des de la nostra pàgina del twitter @meteoprincipat  i des de Ràdio Principat ho anirem seguint dia a dia. Recordeu que podeu trobar més informacio sobre l'evolució de la mateixa, així com els avisos oficials, a les pàgines de l'AEMET i el SMC

www.aemet.es
www.smc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada